Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΧΑΝΙΩΝ

Αναμφίβολα θετικά ειναι τα έργα που υλοποιουνται στο κεντρικο τμήμα της παλιάς πόλης Χανίων ,το ερώτημα ειναι γιατι τέτοια εποχή ;;;που προκαλεί προβλήματα στον τουρισμό αλλα και στους ίδιους τους κατοίκους.;; Η απάντηση ειναι ο καιρος που ειναι αίθριος μεσα στο καλοκαίρι .Αναρωτιέται  δε καποιος τι κάνουν οι χωρες  της Βορειας Ευρώπης και (όχι μόνο) ,που δεν γνωριζουν καλοκαίρι σαν το Ελληνικο ; δεν κανουν βελτίωση των πόλεων τους με προσχημα τον καιρό ; Tα συμπεράσματα δικά σας .!

Ο Ανδρεας Μανωλαρακης στο sea U

Tην Τετάρτη 4 Ιουλίου ο Ανδρεας Μανωλαράκης στο seaU.AKTH MIAOYΛH 4  ΚΟΥΜ ΚΑΠΙ ΤΗΛ 6974665802  ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 9:30 ΕΩΣ  1 π.μ

Πρεμιέρα για τους “Ορνιθες” του Αριστοφάνη

Πρεμιέρα για τους “Ορνιθες” του Αριστοφάνη




Πρεμιέρα στις καλοκαιρινές του παραστάσεις με τους 'Ορνιθες' του Αριστοφάνη θα κάνει τη Δευτέρα, 2 Ιουλίου, στις 9.30 το βράδυ στο νέο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου, το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης (ΔΗΠΕΘΕΚ). Την παράσταση σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας, ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατάνε οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από τις παραστάσεις στα Χανιά, που θα διαρκέσουν έως και 5 Ιουλίου και άλλες πόλεις της Ελλάδας το ΔΗΠΕΘΕΚ αναμένεται παρουσιάσει τη δουλειά του -για πρώτη φορά στη δημιουργική του πορεία- στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου στις 10 και 11 Αυγούστου.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΟ ΓΕΡΑΝΙ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΟ ΓΕΡΑΝΙ




Tο 2ο Φεστιβάλ 'Τουρισμός, Γη, Πολιτισμός' πρόκειται να υλοποιήσει, όπως ανακοίνωσε, ο Δήμος Πλατανιά, «συνεχίζοντας την προσπάθεια προώθησης και προβολής των εξαιρετικής ποιότητας τοπικών προϊόντων, της πλούσιας πολιτιστικής παράδοσης καθώς και των δράσεων που αναπτύσσονται στον τόπο μας». Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί από 27 Ιουλίου έως και 1 Αυγούστου 2012 στον ίδιο χώρο με πέρυσι, παραπλεύρως ξενοδοχείου 'Creta Paradise' στο Γεράνι. Από φέτος το φεστιβάλ γίνεται θεματικό και αυτή τη χρονιά θα είναι αφιερωμένο στο εξαιρετικό λάδι του τόπου μας.
Η Οργανωτική Επιτροπή του 2ου Φεστιβάλ ενημερώνει όλους όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ότι διατίθενται ήδη αιτήσεις - δηλώσεις συμμετοχής, τις οποίες μπορούν να παραλαμβάνουν από το Δημαρχείο Πλατανιά στο Γεράνι.
Διευκρινίσεις και περαιτέρω πληροφορίες στα τηλέφωνα:
• 2821083955 και 2821061718 (Δημαρχείο Πλατανιά).
• 6955069731 (κα Μαναρώλη Ελένη).
• 6945157667 (κα Καραπατάκη Κατερίνα)
και μέσω e-mail στα: grammateia@platanias.gr και karapataki76@gmail.com