Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Συσσίτια τέλος ;;;;

Πολλές ενορίες σταματούν να μοιράζουν συσσίτια από τις αρχές του Ιουλίου μέχρι τις αρχές του Σεπτέμβρη, λόγω έλλειψης εθελοντών μιας και οι περισσότεροι αναχωρούν για καλοκαιρινές διακοπές.

Αναρωτιόμαστε όμως εάν τελικά η εκκλησία είναι αυτή που παραχωρεί τους πόρους ή οι εθελόντριες. Διότι αν ισχύει το πρώτο τότε η λύση θα ήταν εύκολη: να ανατεθεί σε άνεργους και οικονομικά αδύναμους η ενορχήστρωση της κατάστασης και να μαγειρέψουν οι άνθρωποι που έχουν πληγεί από την κρίση, για τους ίδιους και τους συμπολίτες μα που έχουν μεγάλη ανάγκη το συσσίτιο.

Σε αναμονή η κυβέρνηση



ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

Στην… αναμονή η κυβέρνηση



Σε κατάσταση… αναμονής έχει τεθεί το κυβερνητικό επιτελείο καθώς ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς παραμένει σε κατ' οίκον περιορισμό στο πλαίσιο της αποθεραπείας του για την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη στο μάτι.

beach party στο περα -περα !

http://www.bing.com/maps/default.aspx?v=2&pc=FACEBK&mid=8100&rtp=adr.~pos.35.457762_24.16634792_%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CF%85%CE%B2%CE%B5%CF%82_73003+Chani%C3%A1%2C+Greece&cp=35.457762~24.16634792&lvl=16&sty=r&rtop=0~0~0~&mode=D&FORM=FBKPL6&mkt=en-US
    • Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2012

  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΑΚΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΒΕΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΣΤΟ BEACH BAR "ΠΕΡΑ-ΠΕΡΑ"ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ lIVE ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ!!!!!!

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΗΔΙΑΝΑΚΗΣ ΚΙΘΑΡΑ-ΦΩΝΗ
    ΤΑΚΗΣ ΚΑΡΝΕΖΗΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ-2Η ΦΩΝΗ

    ΥΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΠΕΤΡΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟΥ & ΝΑΣΟΥ ΓΛΑΜΠΕΔΑΚΗ ΤΗΛ.2825033045

Βάση των ΗΠΑ για την επίθεση στη Συρία η Σούδα!





Έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν τη Σούδα σε περίπτωση που έχουμε κορύφωση της κρίσης με τη Συρία, είναι οι ΗΠΑ, θέλοντας με τη χρήση της βάσης αυτής να διευκολύνουν την ...ανθρωπιστική κρίση!

Οι ΗΠΑ ενημέρωσαν την Ελλάδα, ότι πιθανότατα θα κάνουν χρήση των αεροναυτικών διευκολύνσεων της βάσης τους στην Σούδα κατά την διάρκεια... των επόμενων εβδομάδων.

Η ενημέρωση έγινε σε υπηρεσιακό επίπεδο και αναμένεται να κατατεθεί το επίσημο, τυπικό αίτημα προς την Αθήνα σε μία σαφή ένδειξη ότι οδεύουμε προς έναρξη επιχειρήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο.

Βέβαια τα πράγματα δεν είναι τόσο "απλά" όπως ήταν στην περίπτωση της Λιβύης, αφού δεν υπάρχει απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που να δίνει άλλοθι στην ελληνική πλευρά να εγκρίνει την χρήση της βάσης. Και αυτό είναι το τυπικό κώλυμα της υπόθεσης.

Το ουσιαστικό πρόβλημα είναι ότι για πρώτη φορά η Ελλάδα θα έλθει μετωπικά αντιμέτωπη με τα ρωσικά συμφέρονα. χωρίς μαλιστα να έχει να κερδίσει κάτι το ουσιαστικό από αυτή την κόντρα, μάλλον το αντίθετο.
Όπως έχει γράψει εξάλλου το CretePlus και η ελληνική πλευρά βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού, καθώς το τελευταίο διάστημα οι ασκήσεις για μια ακραία περίπτωση είναι σε εξέλιξη (Διαβάστε εδώ)
Εδώ και μέρες, σύμφωνα με πληροφορίες, όλες οι Μονάδες του νησιού βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού, την ώρα που σε πανελλαδικό επίπεδο, οι ασκήσεις και οι πτήσεις, γίνονται με συνθήκες προσομοίωσης εμπόλεμης κατάστασης!   πηγη crete plus

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Κε ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΤΕΡΑΚΗ


ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ "H ζωή και το έργο του "

Ο σύλλογος στιχουργων Χανιων ,σε συνεργασια με τον Παγκρητιο  συλλογο "ΚΑΥΚΑΛΑΣ" διοργανωνει διαγωνισμο με θεμα.. ο Ελευθέριος Βενιζελος η ζωη και το εργο του.