Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

1018 24ωρη γραμμη παρέμβασης για την αυτοκτονία

Ψυχολογικη στήριξη επι 24ωρου βασεως για ολους τους συνανθρώπους μας που το χρειάζονται με αστική χρεωση .Καλέστε στο 1018.

Η ΠΑΟΛΑ ΣΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ LIVE


ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ Η ΠΑΟΛΑ ΣΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ LIVE (πρωην βαρελάδικο)
τιμη εισόδου με ενα ποτό στο bar 20 ευρω
για κρατησεις : 28210 95018

Αμαξίδια σε παραλίες για την εξυπηρέτηση ατόμων με αναπηρία σε παραλίες των Χανίων

Στις παραλίες Νέας Χώρας, Αγ. Αποστόλων και Μαραθίου

Στην τοποθέτηση αμαξιδίων θαλάσσης για ΑμεΑ, σε παραλίες του δήμου Χανίων, προχώρησε η δημοτική αρχή, επιλέγοντας - σε πρώτη φάση - τις παραλίες της Νέας Χώρας, των Αγίων Αποστόλων και του Μαραθίου.

Στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου, φιλοξενείται δήλωση του δημάρχου, Μανώλη Σκουλάκη, στην οποία αναφέρει πως «η δημοτική αρχή καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διευκόλυνση και βελτίωση της καθημερινότητας των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και στο πλαίσιο αυτό πιστεύουμε πως τα αμαξίδια, που προμηθευτήκαμε ως Δήμος, θα συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση, δίνοντας τη δυνατότητα στα ΑμεΑ να χαρούν το κολύμπι και τις παραλίες, προσεγγίζοντας δίχως δυσκολία τη θάλασσα».

Ήδη, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου έχει αποστείλει ενημερωτικό έγγραφο προς το Σύλλογο Ξενοδόχων, προκειμένου να ενημερώσει τους επισκέπτες με αναπηρία για τη δυνατότητα χρησιμοποίησης του εν λόγω εξοπλισμού.

THE WARRIORS στο επιπλεων !

    • Κυριακή, 15 Ιουλίου 2012
    • 9:00 μ.μ.

  • THE WARRIORS
    (DJ Lefteris 55 & DJ nsg)
    With Live Saxo Perfomance
    By Stelios G.

    HOUSE VIBES

    --------MAINSTREAM-----------
    ------------RYTHMS--------------

    WITH

    Live SAXO

ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Ο Δήμος Χανίων ακολουθώντας  το παράδειγμα άλλων ευρωπαικών χωρών ,θα δημιουργήσει τεσσερις σταθμους  αυτοματης διάθεσης ποδηλάτων.Αναμένεται και ο αναλογος σχεδιασμός ποδηλατοδρόμων εντός της πόλης καθώς και περιμετρικά του Δήμου.

Σε ξεχωριστό λογαριασμό της ΔΕΗ το "χαράτσι" για τα ακίνητα

'Ενα ειδικό εκκαθαριστικό με το ποσό που αντιστοιχεί στο φόρο ακινήτων ξεχωριστά από τον υπόλοιπο λογαριασμό ρεύματος, θα στείλει για το 2012 η ΔΕΗ στους καταναλωτές.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το " Βήμα",  αυτό θα συμβεί διότι διαπίστωσε ότι πέρυσι, χιλιάδες πολίτες λόγω του ότι δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ), αρνούνταν να πληρώσουν και τους λογαριασμούς κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος.
Για το 2012, οι ιδιοκτήτες ή οι ενοικιαστές ακινήτων που θα παραλάβουν το συγκεκριμένο εκκαθαριστικό, θα έχουν τη δυνατότητα να το εξοφλήσουν σε δόσεις είτε στα γραφεία της ΔΕΗ είτε στις τράπεζες είτε στα ταχυδρομεία.
Με αυτόν τον τρόπο η ΔΕΗ σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών ξεχωρίζει το χαράτσι των ακινήτων από τα υπόλοιπα τιμολόγια, που επιβαρύνουν τους καταναλωτές ρεύματος.
Από το 2013 που πρόκειται να αλλάξει και η φορολογία των ακινήτων τη διαδικασία αποστολής των εκκαθαριστικών σημειωμάτων θα αναλάβουν απευθείας οι εφορίες και η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών.

BIAΣΜΟΣ 16 χρονου ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ

Ένα 16χρονο κορίτσι , χρησιμοποιήθηκε για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές ορέξεις 4 ανδρών, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στις αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου που πλέον ερευνούν μια νέα υπόθεση σωματεμπορίας στην περιοχή. 


Συγκεκριμένα και όπως καταγγέλθηκε από την 16χρονη από τη Βουλγαρία, δύο Πακιστανοί και μια γυναίκα, συμπατριώτισσα της, την ανάγκασαν να συνευρεθεί σεξουαλικά με τέσσερις αλλοδαπούς άνδρες από την Ινδία και το Πακιστάν.


Η ανήλικη κοπέλα σύμφωνα με τα όσα η ίδια είπε στους αστυνομικούς μεταφέρθηκε σε σπίτι στην περιοχή Καλονύχτη όπου υπέκυψε στις σεξουαλικές ορέξεις και των 4 ανδρών. Μετά το περιστατικό και προκειμένου να διασφαλιστεί από τους τρείς σωματέμπορους η σιωπή του κοριτσιού για ότι έγινε, της έδωσαν το ποσό των 50 ευρώ.


Σύμφωνα με το flashnews.gr, η 16χρονη κατήγγειλε τα όσα τραγικά της συνέβησαν στο Τ.Α Γεροποτάμου με αποτέλεσμα τη σύλληψη των 7 ατόμων που εμπλέκονται σύμφωνα με την καταγγελία στο περιστατικό. 
Η έρευνα για την υπόθεση συνεχίζονται και αναμένονται σχετικές ανακοινώσεις ακόμα και μέσα στη μέρα..

Το Κινηματογραφικό Εργαστήρι Χανίων



    • Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012
    • 9:30 μ.μ.

  • Αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κισάμου.

  • To Kινηματογραφικό Εργαστήρι Χανίων παρουσιάζει τις ταινίες του, την Τετάρτη 18 Ιουλιου, 9.30 το βραδυ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κισάμου.
    Οι ταινίες που θα προβληθούν είναι :

    - 2 μικρά ντοκιμαντέρ για τα δημοτικά σχολεία Σφηναρίου - Καλαθενών σε σκηνοθεσία Θεόδωρου Θωμαδάκη.

    - "Ονειρο" , ταινία μικρού μήκους του Κώστα Γλεντουσάκη με πρωταγωνιστές από τo θεατρικό σχήμα Κισάμου "Πρόβα Τετραώρου".

    - "Μάθημα ανατομίας", η ταινία του 7ου δημ.σχολείου Χανίων, που βραβεύτηκε στον πανελλήνιο διαγωνισμό μαθητικών ταινιών.

    - "Contrast", πολύ μικρού μήκους ταινία της Ειρήνης Δρακωνάκη,

    - "Επισκέπτης", πολύ μικρού μήκους ταινία του Μάρκου Πενθερουδάκη,

    - "3 μήνες", πολύ μικρού μήκους ταινία του Θεόδωρου Θωμαδάκη,

    - "Go", πολύ μικρού μήκους ταινία της Δήμητρας Ξηράκη,

    - "Εχε το νου στο παιδί", πολύ μικρού μήκους ταινία της Ευδοξίας Οικονομάκη,

    - "Falling away", video clip του Γιώργου Σέρβου,

    - "Libero", μικρού μήκους ταινία της Κατερίνας Λιοδάκη,

    καθώς και τις ταινίες "το Φορτίο" και "το θαύμα", ομαδικής συνεργασίας των μαθητών του εργαστηρίου.

    H εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Κισάμου και της Νεολαίας Κισάμου.

    Είσοδος ελεύθερη.

Η ΡΩΣΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ!


Επίθεση εξαπέλυσε ο Πούτιν κατά των αμερικανοευρωπαϊκών κέντρων που προωθούν προπαγάνδα εναντίον του, για την δήθεν μείωση της δημοτικότητάς του, ενόψει των επερχόμενων εκλογών.
Είπε κατά λέξη "αντί να ξοδεύουν τα λεφτά τους για προπαγάνδα εναντίον μου, ας τα χρησιμοποιήσουν για να ξεχρεώσουν τα χρέη τους".
Επίσης χθές σε όλα τα ρωσικά κανάλια, πέρασε κλίμα προετοιμασίας της Ρωσίας για πόλεμο με την Αμερική και το ΝΑΤΟ, αν συνεχιστεί η τοποθέτηση πυραύλων γύρω από την Ρωσία.

Το γενικό κλίμα των αναφορών ήταν κλίμα πρώτου πλήγματος από μέρους της Ρωσίας, που δεν θα καθήσει με σταυρωμένα τα χέρια, τη στιγμή που όλα δείχνουν ότι οι Αμερικάνοι και το ΝΑΤΟ ετοιμάζονται για πόλεμο, πράγμα που φαίνεται και από τα μέτρα λιτότητας που επιβάλονται παντού σε όλο τον δυτικό κόσμο, ώστε να εξοικονομηθούν πόροι για ένα πόλεμο που φαίνεται να έρχεται.

πηγή: pentapostagma.gr