Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΔΙΑΜΑΡΥΡΙΑ " ΛΟΥΚΕΤΟ " ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Κλείνουν σήμερα συμβολικά οι Δημοι της Κρήτης.


Σε δαιμαρτυρία "λουκέτο" αποφάσισαν να προβούν οι δήμοι της Κρήτης ως αντίδραση σε περικοπές που οδηγούν  τους Δήμους σε κλείσιμο .
Συναντηση εχει σήμερα η Κεντρική Ενωση Δημων Ελλάδος με τον πρωθυπουργό

Πυρκαγια στον προμαχώνα της παλιάς πόλης



Πυρκαγιά σημειώθηκε εχτες στη μία  το μεσημέρι στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων καθώς ξέσπασε πυρκαγιά πάνω στον ανατολικό προμαχώνα των ενετικών τειχών της παλιάς πόλης. Η επέμβαση της Πυροσβεστικής, ήταν άμεση, με αποτέλεσμα, μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, να κατασβεστεί η φωτιά.  
Η πυρκαγιά, σύμφωνα και με τις πρώτες εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής, πιθανόν να προκλήθηκε από σπινθήρα που δημιουργήθηκε εξαιτίας των εργασιών καθαρισμού του χώρου που εκτελεί εργολάβος μετά από εντολή του Δήμου Χανίων.

Ο Μάνος Παπαδάκης τραγουδά για τους γιατρούς του κόσμου

.Ο Μάνος Παπαδάκης τραγουδά για τους γιατρούς του κόσμου
Σημερα 29 Αυγουστου στις 9μ.μ μια μουσική βραδυά στο Αλσος των Αγ.Αποστόλων.

ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ


ΤΟΠΙΚΑ

ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

Προειδοποίηση για «ακραίες κινητοποιήσεις»


Προειδοποίηση για «ακραίες κινητοποιήσεις» διατυπώνει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Χανίων, αν δεν τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.
Στη σχετική ανακοίνωσή του ο Σύλλογος τονίζει:
«Οι εργαζόμενοι στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων μετά από ομόφωνη απόφαση που πήραμε στην  έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 27/08/12, ζητάμε από τη διοίκηση  την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων μας γιατί αδυνατούμε να εκπληρώσουμε  τις οικονομικές μας υποχρεώσεις προς την Πολιτεία όπως φόρος εισοδήματος, επιτηδεύματος, .
Καταλήγοντας επισημαίνουν ότι εδώ και 7 μήνες είναι «απλήρωτοι νυκτερινά, αργίες και εφημερίες (από τον Φεβρουάριο του 2012)».

Εκθεση ζωγραφικής


ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκθεση ζωγραφικής


Ο Ομιλος 'Φίλοι της Τέχνης Χανίων' εγκαινιάζει έκθεση ζωγραφικήςsσήμερα Τετάρτη 29 Αυγούστου στις 8.30 μ.μ. στο Γιαλί Τζαμισί, στο παλιό λιμάνι. Τα μέλη του Ομίλου παρουσιάζουν την τελευταία τους δουλειά και λαμβάνουν μέρος οι καλλιτέχνες: Αρετάκη Λούλα, Αποστολάκης Μανούσος, Γιαννακού Αικατερίνη, Γιαννουδάκη Ελένη, Γλυμιδάκη Ποτούλα, Δρακάκη Αντζελα, Ηλιάκη Κική, Κρασιμίρα, Κοκοτσάκη Ολυμπία, Κουκουλά Μαρία, Μαθιουδάκη Ελένη, Μαρματάκης Βαγγέλης, Μαυρομάτη Φωτεινή, Μπουζάκη Γαρυφαλιά, Μπαχτάναβα Σβιετλάνα, Μαχαίρα Θεοδώρα, Νικηφοράκης Γιάννης, Παπαδάκη Βούλα, Παπουτσάκης Νίκος, Παπαγεωργίου Τόνια, Ποντικάκη Σοφία, Προβιδάκης Σταύρος, Ραμπαλάκου Σταυρούλα, Σχετάκη Τριανταφυλλιά, Τζομπανάκη Ευγενία και Φουντουλάκη Ουρανία.
Η έκθεση συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Χανίων και θα διαρκέσει έως τις 3 Σεπτεμβρίου. Ωρες λειτουργίας: 10.30 π.μ. - 2 μ.μ. και 6.30 – 10.30 μ.μ.