Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

FESTIVALAKI - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑΣ


FESTIVALAKI - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑΣ

Το «Φεστιβαλάκι» είναι ένα σύγχρονο φεστιβάλ τεχνών και πολιτισμού με καταγωγή από την Κρήτη που δημιουργείται εξ ολοκλήρου απο το κοινό. Κρητικό φεστιβάλ χωρίς μαντινάδες δεν νοείται: Καλούμε λοιπόν το κοινό, να μας αποστείλει μαντινάδες με θέμα τον «Κρητικό σεβντά» και ότι αυτό συνεπάγεται (η χρήση της λέξης σεβντάς δεν είναι απαραίτητη). Ο κάθε συμμετέχοντας έχει δικαίωμα συμμετοχής με 3 μαντινάδες.

Οι μαντινάδες πρέπει να αποσταλλούν ηλεκτρονικά στο: info@festivalaki.gr
με κοινοποίηση στο info@freevox.gr ή μέσω του facebook (festivalaki:cretan festival of arts & culture) μέχρι τις 2 Ιουλίου 2012.

Οι 40 καλύτερες μαντινάδες θα προβληθούν στο φεστιβάλ (πιθανότερα σε μεγάλο projection πίσω από την μουσική σκηνή κατά την διάρκεια των συναυλιών) ενδεχομένως οπτικοποιημένες (μέ συνοδεία δλδ εικόνας) και βέβαια υποτιτλισμένες με το ονοματεπώνυμο του δημιουργού ενώ θα καταβληθεί προσπάθεια οι 3 καλύτερες να τραγουδηθούν από κάποιον καλλιτέχνη στο πλαίσιο των συναυλιακών δρώμενων.

Προτάσεις που δημιουργούν προβλήματα, λόγω πιθανών ομοιοτήτων με ήδη υπάρχουσες μαντινάδες ή καταπατούν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή δεν συμβαδίζουν με τις αρχές μιας μαντινάδας (ομοιοκαταληξία, δεκαπεντασύλλαβος κλπ) δεν θα ληφθούν υπόψη.
Με την αποστολή της συμμετοχής του ο διαγωνιζόμενος παραχωρεί αυτόματα το δικαίωμα στο φεστιβάλ να προβάλλει τις μαντινάδες με συνοδεία του ονοματεπώνυμου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου