Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Το Twofestival στην Δυτική Τάφρο Χανίων!

Το Twofestival  στην Δυτική Τάφρο Χανίων!http://youtu.be/p6y_DWrStJw

Φέτος όπως και τα προηγούμενα , το 2festival θα δώσει ζωή στην καλοκαιρινή πραγματικότητα της πόλης μας. Με δημιουργία φαντασία και πολύ όρεξη στοχεύει να προβληματίσει, να διασκεδάσει, να ενώσει ανθρώπους και γειτονιές και μέσα από τη συμμετοχή να αποτελέσει αντίβαρο σε ότι μεθοδεύεται για εμάς χωρίς εμάς. Κλείνοντας τηλεοράσεις και υπολογιστές, βγαίνουμε στο δρόμο και κλείνουμε τα στόματα αυτών που μας εμποδίζουν να αυτοσχεδιάσουμε στη ζωή μας.
Στην προσπάθεια μας να απεγκλωβίσουμε το φεστιβάλ από τους κλειστούς και ελεγχόμενους χώρους, ανακαλύπτουμε έναν ξεχασμένο αστικό άξονα ,ένα δρόμο, μια πλατεία, μια γειτονιά, τον χώρο της Δυτικής Τάφρου, απο 16 Ιουλιου. Ο κόσμος ξεφεύγει από τον ρόλο του θεατή και μεταβαίνει στο ρόλο του ίδιου του δημιουργού. Με μελωδίες, εικόνες, βήματα, φωνές ακόμα και σκουπίδια κτίζουμε τον χώρο μας.
Το φεστιβάλ για εμάς τους ίδιους είναι μια πραγματικότητα που δεν υφίσταται όταν ο κόσμος είναι απών. Σας προσκαλούμε να’ρθειτε με ένα ρούχο, ένα πιάτο φαγητό, το ποδήλατο σας, το σκύλο σας, οτιδήποτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου